درزگیرهای ساختمانی و کاربرد آن‌ها در ساخت و ساز

درزگیرهای ساختمانی و کاربرد آن‌ها در ساخت و ساز

از درزگیر ها در ساخت‌و‌ساز استفاده می‌شود تا از عبور مایعات و سایر مواد از سطح، اتصالات و یا روزنه‌ها جلوگیری کند. درزگیرها همچنین می‌توانند از عبور هوا، صدا، گردوغبار، حشرات و غیره جلوگیری کنند و همچنین به‌عنوان یک جزء متوقف‌کننده آتش عمل می‌کنند.

درزگیر ها از نظر مقاومت، انعطاف‌پذیری‌، ماندگاری ظاهری‌، حلالیت‌، مقاومت در برابر خوردگی و غیره دارای طیف وسیعی از خصوصیات هستند.

درحالی‌که برخی از درزگیرها از ویژگی چسبندگی برخوردارند، اما از نظر چسبندگی متداول مقاومت و کشیدگی بیشتری را دارا هستند. این بدان معنی است که می‌توان آن‌ها را با انعطاف‌پذیری بیشتری بین لایه‌های مختلف با خواص مختلف استفاده کرد.

در طول تاریخ، از موادی مانند رزین‌های گیاهی، گل، چمن و نی به‌عنوان آب‌بند استفاده می‌شد. بتونه‌های لعابی برای اولین بار در قرن هفدهم به‌عنوان وسیله‌ای برای آب‌بندی شیشه‌های پنجره در تابلوها استفاده شد. مواد درزگیر برای اولین بار در دهه 1920 به‌صورت پلیمرهای اکریلیک، بوتیل و سیلیکون به‌صورت شیمیایی تولید شدند. درزگیر های بر پایه پلیمر مصنوعی تا دهه 1960 به‌طور گسترده‌ای برای استفاده در ساخت‌و‌ساز در دسترس قرار گرفتند.

 

درزگیر و چسب پلی اورتانی Zettex PU 40

درزگیر و چسب پلی اورتانی Zettex PU 40

عملکرد درزگیر ها در ساخت‌وساز چگونه است؟

سه عملکرد اساسی یک درزگیر به‌شرح زیر است:

  • فاصله بین دو یا چند لایه را پر می‌کند.
  • سدی ایجاد می‌کند که مواد دیگر از آن عبور نکنند.
  • خواص آب‌بندی را برای طول عمر پیش‌بینی‌شده حفظ می‌کند.

این عملکردها را می‌توان با تطبیق مناسب‌ترین درزگیر با مواد بستر به‌دست آورد، یعنی یکی از ویژگی‌های اتصال مناسب و انعطاف‌پذیری کافی برای تحمل حرکت پیش‌بینی‌شده و غیره است.

ممكن است درزگیرها از ویسکوزیته (گرانروي) زيادي برخوردار باشند، بدين‌معني كه از جايي‌كه اعمال مي‌شود هيچ‌گونه جریانی نداشته باشند و یا این‌که گرانروي كمي داشته باشند و اين امر باعث مي‌شود كه آن‌ها به داخل لايه نفوذ كنند. درزگیر های اکریلیک بی‌هوازی قادر به خشک شدن در غیاب هوا هستند‌، درحالی‌که درزگیرهای سطحی برای خشک شدن به هوا نیاز دارند.

چسب سوپر قوی زتکس Zettex Ms 80 Polymer 

چسب سوپر قوی زتکس Zettex Ms 80 Polymerبازار سیلانت‌های ساختمانی

درزگیر های ساختمانی انعطاف‌پذیری، ضد‌آب‌سازی و قابلیت اطمینان بیشتری را برای محیط ساخته‌شده ایجاد می‌کنند. این درزگیر ها در طیف وسیعی از کاربردها مانند آب‌بندی‌حمام، ضد‌آب‌سازی، آب‌بندی سقف، آب‌بندی پنجره، ضد‌آتش کردن و آب‌بندی درب استفاده می‌شود. از آن‌ها در پروژه‌های ساختمانی از بازسازی‌های کوچک خانگی گرفته تا پل‌ها و آسمان خراش‌ها استفاده می‌شود.

از درزگیرهای ساختمانی برای جلوگیری از انتقال صدا، گردوغبار، رطوبت، گرمای هوا و غیره استفاده می‌شود. انواع مختلف آن‌ها ویژگی‌های خاصی از جمله ثبات دما، انعطاف‌پذیری، ثبات شیمیایی، مقاومت در برابر آب‌وهوا، عمر طولانی و غیره را فراهم می‌کنند.

عوامل رشد

استفاده از درزگیر های ساختمانی برای کف‌سازی و اتصالات انبساطی در زیرساخت‌ها، مسکن و کاربردهای تجاری، بازار جهانی درزگیر های ساختمانی را هدایت میکند. افزایش تعمیر و نگهداری و نوسازی در بخش ساخت‌و‌ساز نیز موجب تقویت رشد می‌شود.

طبقه‌بندی

بازار جهانی درزگیرهای ساختمانی بر اساس برنامه‌های کاربردی به‌عنوان سرویس بهداشتی و آشپزخانه، شیشه، کف و اتصالات و سایر موارد طبقه‌بندی می‌شود. از این میان‌، شیشه‌کاری بخش مسلط در بازار جهانی است، درحالی‌که آماده‌سازی کف و کاربرد در اتصالات، رشد متوسطی را به‌دلیل افزایش شهرنشینی و رشد ابتکارات دولت نشان می‌دهد.

بر اساس نوع رزین، بازار جهانی درزگیرهای ساختمانی به انواع پلی‌اورتان، سیلیکون، پلی‌سولفید و غیره طبقه‌بندی می‌شود. از بین این موارد، درزگیرهای سیلیکونی بخش اصلی در بازار جهانی هستند. پیش‌بینی می‌شود رشد در صنعت خودرو ، ساخت و ساز و ماشین‌آلات باعث استفاده بیشتر از درزگیر های سیلیکونی شود.

درزگیر سیلیکون خنثی آکفیکس Akfix 915N

از جمله درزگیر های شرکت بازرگانی کالامهر که در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد می‌توان به محصولات زیر اشاره کرد:

 

شرکت بازرگانی کالامهر به عنوان اولین نماینده رسمی واردکننده محصولات زتکس و آکفیکس تمامی این محصولات زیر نظر کارشناسان و متخصصین به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته اند و کیفیت آنها مورد تایید می باشد. با ما انواع چسب و درزگیرهای سیلیکون با کیفیت اصل را به قیمت مناسب خریداری کنید. همچنین شما مشتریان عزیز می توانید برای اطلاع از آخرین قیمت محصولات از طریق این راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.