اسپری های روان کننده خودرویی
روان کننده به طور کلی ماده ای مایع با عملکرد اصلی کاهش اصطکاک بین سطوحی است که در تماس با یکدیگر هستند. روان کننده از دست دادن انرژی حاصل از اصطکاک را به حداقل می رساند. در عین حال می تواند در تمیز کردن ، خنک کردن ، جلوگیری از خوردگی و زنگ زدگی قطعات فلزی و بسیاری از چالش های مختلفی که دستگاه در حین کار با آن روبرو است بسیار مفید باشد.
روان کننده ها انواع و ترکیبات بسیار متنوعی دارند و در حالی که برخی کاربرد چندگانه دارند ، برخی دیگر می توانند حاوی موادی باشند که ممکن است برای مواد معمول مورد استفاده در وسایل نقلیه مضر باشد. یک قانون کاملاً ایمن – اگر حاوی روغن است ، آن را از پلاستیک ، لاستیک های طبیعی و مصنوعی ، سیم کشی و سایر مواد غیر فلزی دور نگه دارید.
لولاهای درب احتمالاً آیتم شماره یک در لیست روغن زدن هستند و مراقبت از آنها بسیار آسان است. روان کننده های سنگین مانند گریس لیتیوم بهترین عملکرد را دارند ، اما حتی گریس محور اکسل قدیمی نیز می تواند سرسخت ترین غژ غژ یا جیر جیر را از بین ببرد.
هنگام استفاده از هر نوع روان کننده در صنایع خودرویی همچون در لولاهای درب عقب در هر سواری چهار درب مراقب باشید ، زیرا لباس های شما هنگام ورود و خروج از درهای جلو به آسانی با آنها تماس دارد. همیشه خوب است که هر نوع روغن اضافی را پاک کنید زیرا می تواند خاک و آلودگی را به خود جذب کند و منجر به مشکلات بیشتری شود.
قفل های کاپوت ، در معرض ترین عنصر هر وسیله نقلیه هستند که حداقل دو یا سه بار در سال با اسپری روان کننده نیاز به رسیدگی دارند. اگر خودروی سواری قدیمی تر دارید ، احتمالا متوجه شده اید که به سختی می توانید کاپوت را بالا بیاورید ، میزان بودن دو دکمه سپر لاستیکی واقع در لبه داخلی کاپوت روی پنل رادیاتور را بررسی کنید.
اکثر اینها را می توان به راحتی و فقط با چرخش تنظیم کرد. یک پیچ کوچک در خلاف جهت عقربه های ساعت آنها را بالا می برد تا هنگام رهاکردن کاپوت فشار بیشتری به کاپوت وارد شود.
روانکاری صندوق عقب یا بالابر درب صندوق را فراموش نکنید. این منطقه بیش از هرجای دیگر وسیله نقلیه نمک و رطوبت جاده را جمع می کند. بنابراین نیاز بیشتری به استفاده از اسپری های روان کننده دارد.
درب درپوش سوخت یکی از دیگر مواردی است که گاها به درستی چفت نمی شود. این مورد نیز با استفاده از اسپری روان کننده قابل حل می باشد. فقط سعی کنید در حالی که درب را کشیده اید به آن روان کننده بزنید.
از آنجایی که تقریباً در همه آنها از یک پیستون / قفل پلاستیکی استفاده شده بنابراین از اعمال هر چیزی با پایه روغن قطعا باید خودداری گردد. ترکیب روان کننده سیلیکون بهترین راه حل است و چند بار اسپری سریع در سال (به خصوص درست قبل از زمستان) باعث جلوگیری از بسیاری مشکلات در پمپ ها می شود.
از جمله محصولات شرکت بازرگانی کالامهر که به عنوان روان کننده در بخش خودرو مورد استفاده قرار می گیرد می توان به اسپری روان کننده آکفیکس A40 اشاره نمود. همچنین روان کننده های شرکت Zettex که در صنایع مختلف استفاده می گردد شامل موارد زیر است:
- اسپری روان کننده PTFE Grease
- اسپری چند منظوره Multi Spray
- اسپری زنجیر Chain Gel
- اسپری روان کننده صنعتی Superlube Hexaflon
- اسپری روان کننده زوغنی PTFE Oil
شرکت بازرگانی کالامهر به عنوان اولین نماینده رسمی واردکننده محصولات زتکس و آکفیکس تمامی این محصولات زیر نظر کارشناسان و متخصصین به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته اند و کیفیت آنها مورد تایید می باشد. با ما انواع اسپری های روان کننده خودرویی با کیفیت اصل را به قیمت مناسب خریداری کنید. همچنین شما مشتریان عزیز می توانید برای اطلاع از آخرین قیمت محصولات از طریق این راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.