PU Foam HH

تصویر PU Foam HH
تصویر PU Foam HH

معرفی فوم پلی اورتانی زتکس Zettex PU Foam HH

فوم پلی اورتانی زتکس Zettex PU Foam HH ، یک فوم پلی اورتانی تولید شده برند هلندی زتکس است که هیچ تفاوتی در عملکرد آن با فوم درزگیر پلی اورتانی زتکس Gun Foam NBS وجود ندارد تنها تفاوت موجود، در نحوه اعمال آن هاست که محصول فوم پلی اورتانی شلنگی زتکس Zettex PU Foam HH توسط سری شلنگی و محصول فوم درزگیر پلی اورتانی زتکس Gun Foam NBS توسط گان فوم، اعمال می شود.

 

فوم پلی اورتانی شلنگی زتکس Zettex PU Foam HH ، یک فوم تک جزئی با ماندگاری و سرعت خشک شدن بالاست که جهت مونتاژ یا عایق کاری استفاده می شود. این فوم در مجاورت رطوبت هوا خشک می شود و برای درزگیری و پر کردن اتصالات ساختمانی و سایر صنایع، چسباندن مصالح ساختمانی از قبیل سنگ، بتن، فلزات و انواع پلاستیک ها مانند استایرن، فوم سخت پلی یورتان، پلی استر، PVC سخت کاربرد دارد.

 

ویژگی ها ومشخصات فوم پلی اورتانی زتکس Zettex PU Foam HH :

  • ماهیت شیمیایی ماده پایه : فوم پلی اورتان (عاری از CFC، HCFC و HFC. فاقد گاز های مضر برای لایه ازون و تاثیرات مخرب گلخانه ای)
  • با قابلیت خشک شدن سریع
  • بازدهی بالا
  • دانسیته بالای محصول
  • میزان عایق کاری بالا
  • قابل اعمال روی تمامی سطوح
  • بدون مقاومت در برابر نور UV
  • قابل رنگ آمیزی

فوم پلی اورتانی شلنگی زتکس Zettex PU Foam HH

در مورد اسپری های فوم پلی اورتانی بیشتر بدانید…

در تمام دنیا عایق کاری به روش اسپری فوم های پلی اورتانی بسیار متداول و رایج است چرا که تکنولوژی مورد استفاده در این روش عملکردی موثر در عایق کاری حرارتی سازه ها دارد.

در این راستا فوم های پلی اورتانی از محبوبیت بالایی برخوردارند. از آن جایی که این ترکیبات شیمیایی ضریب هدایت حرارتی بسیار پایین دارند در نتیجه جهت عایق کاری حرارتی گزینه بسیار مناسبی به شمار می روند. هم چنین این مواد ضریب جذب آب خیلی پایینی نیز دارد در نتیجه جهت ضد آب سازی تراس ها، سطح متعدد و یا فونداسیون ها استفاده نمی شود.

فوم های پلی اورتانی در مقایسه با یونولیت (استایروفوم)  و یا عایق های پشمی، عملکرد فوق العاده ای دارند و به طور موثری عایق کاری می کنند. گفته می شود این فوم ها برای پشت بام های صاف گزینه بسیار مناسبی به شمار می روند چرا که خوب و به سرعت عایق کاری می کنند، کلیه درزها را پر می کنند، سنگینی و بار اضافه ای به ساختمان وارد نمی کنند. تنها نکته منفی که در استفاده از این محصول وجود دارد این است که در فصل زمستان و در مناطق بادی قابل اسپری کردن نیست.

به طور کلی از مزایای عایق کاری با مزایای فوم پلی اورتانی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. کاهش میزان مصرف انرژی در ساختمان چرا که کلیه درزها و حفره ها را پر کرده و بدین ترتیب عایق کاری خوبی انجام می دهد.
  2. پوشش یکنواخت درزها و حفره ها به واسطه پیشرفت تکنولوژی در تولید این محصولات.
  3. دوام بالای پوشش پلی اورتانی سطوح مختلف
  4. عدم جذب رطوبت
  5. بدون بو، مقاوم در برابر قارچ، کپک و باکتری
  6. عدم شره کردن از روی سطح

این روش عایق کاری به وسیله فوم های پلی اورتانی یک تکنولوژی مدرن در این راستا به شمار می رود. در این روش، اجزای فعال تشکیل دهنده فوم پلی اورتانی – پلی ال و ایزوسیانات- با فشار توسط سری محصول بر روی سطح تزریق می شوند بعد از گذشت زمان کوتاهی افزایش حجم داشته و اصطلاحا پف  می کند و بدین ترتیب لایه  از عایق حرارتی و ضد آب یکنواخت و دائمی را بر روی سطح ایجاد می کند.

این فوم های پلی اورتانی به دو روش قابل استفاده هستند: یا به وسیله سری شلنگی محصول و یا به وسیله گان فوم.

این امر به ساختار سری و شکل ظاهر قوطی فوم بستگی دارد.

 

شرکت کالامهر به عنوان اولین نماینده رسمی واردکننده محصولات زتکس و آکفیکس تمامی این محصولات زیر نظر کارشناسان و متخصصین به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته اند و کیفیت آنها مورد تایید می باشد. با ما فوم پلی اورتانی زتکس Zettex PU Foam HH با کیفیت اصل و به قیمت مناسب خریداری کنید.

مشتریان عزیز برای اطلاع از قیمت روز این محصولات می توانید با ما از طریق راه های ارتباطی در تماس باشید.

فوم پلی اورتانی شلنگی زتکس Zettex PU Foam HH در بسته‌بندی‌ زیر موجود می‌باشد:

  • قوطی اسپری 750 میلی لیتری

کاربردهای فوم پلی اورتانی زتکس Zettex PU Foam HH :

  • درزگیری اتصالات بین دیوارهای پارتیشنی، سقف و کف.
  • عایقکاری مجرای لوله ها و خطوط داخل دیوار یا کف
  • اتصالات اطراف چارچوب در و پنجره
  • جهت مصارف زیر آب یا درز های بسیار عمیقی که در محیط های بسته هستند، مناسب نمی باشد.

پیش از استفاده، فوم پلی اورتانی زتکس Zettex PU Foam HH که به شکل سری شلنگی است را به سرپیچ قوطی متصل نمایید و اسپری را 20 مرتبه به خوبی تکان دهید. سپس قوطی را برعکس نموده و فوم را اعمال نمایید. میزان فوم تزریق شده با فشار دست وارده بر سری شلنگی رابطه مستقیم دارد. برای اتصالات عریض و عمق های بیشتر از 5 سانتی متر، فوم را به صورت چند لایه‏ اعمال نمائید. برای هر لایه  15تا 30  دقیقه صبر کرده و سپس لایه بعدی را اعمال کنید.

دما حین اعمال فوم 5 الی 30 درجه سانتیگراد می باشد و جهت نگهداری محصول 10 الی 25 درجه سانتیگراد بهتر است باشد. دمای بهینه هوا و قوطی اسپری، 20 درجه سانتیگراد است.

با مرطوب کردن سطح می توان افزایش حجم و نتیجه بهتری دریافت کرد. سطح مذبور باید عاری از گرد و خاک و گریس باشد. پیش از اعمال فوم بهتر است سطح با محصول اسپری پاک کننده زتکس Zettex Profi Cleaner Spray تمیز شود و باقی مانده های سخت چسب بصورت مکانیکی از بین بروند.

دانلود برگه مشخصات فنی (TDS)

خواص مشخصات
ماده پایه پلی یورتان
چگالی(Kg/m3) 25-30
زمان خشک شدن سطحی 12-16  دقیقه
زمان لازم برای خشک شدن کامل (دمای 23 درجه سانتیگراد) حداکثر 18 ساعت
زمان لازم برای خشک شدن کامل (دمای 5 درجه سانتیگراد) حداکثر 24 ساعت
زمان لازم برای برش زدن  40-30 دقیقه
انتقال حرارت

w/(m.k)

0/03
کلاس آتش گیری فوم سخت B3
میزان افزایش حجم حداکثر 2%
نقطه اشتعال فوم خشک شده 400 درجه سانتیگراد
مقاومت کششی (N/cm2) 11
مقاومت فشاری (استاندارد DIN 53421) 2
زمان نگهداری 12 ماه. این محصول باید به صورت عمودی حمل و نگهداری شود. در محیط خشک و خنک و در دمای 5 الی 25 درجه سانتیگراد نگهداری شود.